Privacybeleid


Dinsdag, 22 Mei 2018


Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die u opgeeft zoals uw naam, maar ook uw e-mailadres, gebruikt snelafvallen.com enkel en alleen voor het doel waarvoor u ze achterlaat. SnelAfvallen.com voldoet derhalve aan de privacywetgeving. De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. Het College bescherming persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens.


Privacyverklaring

Snelafvallen.com gebruikt dus enkel de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden verstrekt. Snelafvallen.com neemt de door u verstrekte gegevens op in een beveiligd klantenbestand en u geeft toestemming voor het gebruik van uw gegevens om het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt, te realiseren.

Snelafvallen.com respecteert de privacy van al haar gebruikers en bezoekers door de informatie die u ons verschaft vertrouwelijk te behandelen. Wij zullen de door u verstrekte informatie geenszins delen met derden, verhuren, verkopen of op een andere manier verspreiden. Snelafvallen.com mag uitsluitend persoonsgegevens doorgeven aan derden zoals rechthebbenden, politie, justitie, toezichthouders, de belastingdienst of andere opsporingsinstanties wanneer aan wettelijke verplichtingen moet worden voldaan of een rechterlijk vonnis in het belang van het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten zoals fraude of oplichting.


Websites van derden

Onze privacy verklaring is enkel van toepassing op afvallen.com en niet van toepassing op internetsites van derden die door hyperlinks op snelafvallen.com te bereiken zijn. Voor dergelijke websites geldt een andere privacy verklaring die u op de betreffende websites kunt inzien.

Alle rechten voorbehouden

Op alle content op deze site zijn onder andere auteursrechten van toepassing. Lees deze verder hier: rechten

Vragen over ons privacybeleid

Indien u een vraag heeft over ons privacybeleid, neem dan direct contact met ons op via de contactpagina en u ontvangt spoedig antwoord op uw vraag.

Ontvang direct ons nieuwe dieetplan om 5 tot 10 kilo snel en gezond af te vallen:

Snel afvallen tip 9: Size Matters

Eten doe je dagelijks meerdere malen per dag. Dit ga je nog doen tot je dood of je het leuk vindt of niet. De keuze van bord heeft invloed op hoeveel je eet. Het is niet vanzelfsprekend dat je elke dag evenveel eet als de dagen ervoor. Lees verder waarom size matters

Snel afvallen tip 10: Nachtrust

Weinig slapen heeft niet alleen een negatief effect op je hersens en gezondheid maar ook op het afvallen. 's Nachts is het belangrijk dat je een goede nachtrust krijgt. Je lichaam herstelt zich, nieuwe cellen worden aangemaakt en afvalstoffen worden afgedreven. Hoe korter je slaap hoe minder jouw ichaam ze kans krijgt om zich optimaal op te laden voor een nieuwe dag lees verder