Afvallen op een snelle en gezonde manier


Dinsdag, 16 April 2024


Afvallen doe je voor het resultaat. Je bent op dit moment niet tevreden met je lichaam en je wilt daar snel verandering in brengen. Is het afvallen proces zelf leuk? Nee meestal niet. Is het resultaat leuk? Ja als het lukt wel! Als je afvalt op een snelle en gezonde manier dan kunt je het ook volhouden omdat je jouw mooie lijf dan ook niet meer kwijt wilt.

bikini strandvakantie

Wat is de snelste manier om af te vallen?

Snel afvallen betekent dat je snel vet wilt kwijtraken. Maar hoe raak je dat vet kwijt? Dat vet raak je kwijt doordat je lichaam de benodigde energie om te functioneren, om te bewegen, om te leven en om na te denken uit jouw vetreserves gaat halen en niet uit je voeding(want je minder met eten tijdens het begin vn snel afvallen). Wil je een concreet stappenplan hoe je kunt beginnen met snel afvallen? Vul dan onderaan deze pagina je e-mail in.

Crash diëten

Een crash dieet wordt vaak gebruikt om snel af te vallen. Je neemt extreem weinig voeding waardoor je lichaam overal in je lijf de benodigde energie gaat zoeken. Als je dit goed doet dan worden jouw vetreserves gebruikt om te energie uit te halen, maar als je dit te extreem doet dan gaat je lichaam in 'survival' mode. Je lichaam denkt dan dat het een uithongering zit en het verbuikt zo min mogelijk energie waardoor je toch niet zo snel afvalt als verwacht. En het erge komt dan nog: als je weer enigszins normaal begint te eten dan gaat je lichaam het eten direct opslaan zodat het voorbereid is op de volgende crash. Want je lichaam merkt het verschil niet tussen een onvrijwillige uithongering en een vrijwillige uithongering met een crashdieet.

Probeer je zoveel mogelijk aan deze regels te houden

  • Drink voor alles wat je eet een gas water. Of het nou het ontbijt is, een tussendoortje, lunch of avondeten.
  • Eet onverzadigde vetten en vermijd verzadigde vetten en transvetten
  • Eet onbewerkte voeding en vermijd bewerkte voeding
  • Vermijd frisdranken en sappen, drink water of met mate light-dranken
  • Eet prducten die bestaan uit complexe, langzaam verterende koolhydraten en vermijd snelle koolhydraten
  • Eet elke dag groente en fruit

Afvallen is een kwestie van motivatie

Hoe graag wil jij afvallen? Als je het echt wilt ben je bereid om moeite te doen voor een mooi resultaat. Als je het ooit hebt geprobeerd, maar het is toen niet gelukt of maar tijdelijk dan is dat helemaal niet erg. Maar zorg dat je van die ervaring leert. Iedereen moet leren van zijn ervaringen. Denk na waar je de vorige keer de fout in bent gegaan en wanneer. Wanneer viel je weer terug in je oude eetpatroon? Het komt erop neer dat afvallen op wel 1000 manieren kan. Als je meer energie binnenkrijgt dan je lijf nodig heeft dan kom je gewicht aan. Is het andersom het geval dan val je af. Zo simpel is de theorie. Maar waarom blijft de praktijk voor zoveel mensen nou zo lastig? Die is zo lastig omdat we continue in verleiding komen met lekker eten. Wil je ons plan van aanpak ontvangen waarmee ook jij snel kunt afvallen? Twijfel niet en ontvang vrijblijven alle informatie.

Vul je e-mailadres in en ontvang vandaag nog
ons kant en klare dieet plan in je e-mail:


Ontvang direct ons nieuwe dieetplan om 5 tot 10 kilo snel en gezond af te vallen:

Snel afvallen tip 7: Onbeperkt groente

Groente is ontzettend gezond, maar groente heeft nog meer voordelen. Groente is erg laag in calorieën en daarom kun je er veel van eten zonder dat je er dik van wordt. Daarnaast bevat groente veel vitaminen en vaak ook antioxidanten. lees verder

Snel afvallen tip 8: koffie

Veel mensen drinken dagelijks koffie. Vaak dan ook nog eens een aantal koppen. Het is goed om te realiseren wat voor koffie u drinkt(zwart, met melk, met suiker, allebei, cappuchino, espresso). Afhankelijk van uw koffie voorkeur heeft dit sterke invloed op uw lichaam en het afvallen. lees verder

Onderwerpen op SnelAfvallen.com